Over ons 2018-06-13T10:45:26+02:00

Warmtewisselaars op maat

Offerte aanvragen
Offerte aanvragen

Ervaring in koeltechniek en luchtbehandeling

Sinds 1968 ontwikkelt het Nederlandse Interko maatwerk oplossingen op het gebied van koeltechniek en luchtbehandeling. Door innovatie gedreven ontwikkelen en produceren wij koelapparatuur en warmtewisselaars voor HVAC-, koeltechniek-, offshore- en industriële sectoren.

Missie – toegevoegde waarde bieden

Wij hebben veel geïnvesteerd in onze productiefaciliteit in Moerkapelle, in de kwaliteit van onze leveranciers en in de kwaliteit van onze mensen. Onze klanten bevestigen onze toegevoegde waarde voor hun bedrijfscontinuïteit. Het is dan ook onze missie om marktleider te zijn en te blijven in de koeltechniek en warmtebehandeling.

Visie – betrouwbaar, efficiënt en energiezuinig

Wij zorgen ervoor dat onze klanten langdurig kunnen vertrouwen op onze koelapparatuur en warmtewisselaars. Daarom ligt onze focus op de ontwikkeling en productie van betrouwbare, onderhoudsarme, energiezuinige en efficiënte apparatuur.
Koelen en warmteafgifte kost veel energie. Daarom staat innovatie hoog op onze agenda. We kijken zowel naar het energiegebruik als naar duurzame energiebronnen. Zo dragen we bijvoorbeeld met warmteterugwinning en gebruik van warmte-koudeopslag bij aan energieneutrale koeloplossingen.

Onderscheid door kwaliteit, snelheid en service

Voor Interko is maatwerk de standaard. Onze ontwikkel- en productieprocessen kenmerken zich door kwaliteitsborging en snelheid. Snelheid is key bij vervangingsprojecten. Gebrek aan luchtbehandeling zorgt voor bedrijfsschade en ongemak. Wij helpen onze klanten de schade en het ongemak te beperken.

Ondanks de snelheid in onze processen, bieden wij betrouwbare kwaliteit. Wij garanderen een hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. En door de toepassing van een optimaal kwaliteitsborgingsproces, met tussentijdse checks en balances, en een strenge eindcontrole.

Persoonlijke aandacht met toegewijde mensen

Ons team van accountmanagers, engineers, productiemedewerkers en ondersteunend personeel is volledig gericht op de eisen en wensen van onze klanten. Ze zijn hoog gekwalificeerd, toegewijd en altijd bereid tot dat ene stapje meer. Met een oplossings- en klantgerichte houding draagt iedereen zijn steentje bij aan de oplossingen voor onze klanten.

Wilt u weten wat Interko voor u kan betekenen? Maak dan nu een afspraak om ons beter te leren kennen. Wij willen ook u graag leren kennen!